Over ons

barts-logo-rechtsQuadwereld.nl (Barts Powersports) is in 2008 opgericht door Bart de Jongh en richtte zich in de tijd met name op de verkoop van jong gebruikte sport quads van de merken Yamaha, Suzuki, Honda en Kawasaki. Als liefhebber van de quadsport en het offroad rijden werd er aan huis druk gesleuteld aan diverse quads. Mede door de groeiende markt in quads en het populairder worden van quads met kenteken werd de thuislocatie al snel te klein en moest er gezocht worden naar een nieuwe oplossing. Die lag er in het buitengebied van De Moer, waar onze eerste bedrijfshal werd ingericht, slechts voor korte duur aangezien er een mogelijkheid werd geboden om in LOON OP ZAND een nieuw bedrijfspand te betrekken. Zodoende werd er in 2011 besloten om voltijd aan de slag te gaan met de verkoop en het onderhoud van quads.

Vanuit de Locatie in Loon op Zand verkregen wij in 2012 het eerste dealerschap van nieuwe quads van het merk TGB. Al snel daarop volgde het merk Polaris, wat voor ons een mijlpaal is in het bestaan. Het eerste premium merk in onze showroom was een feit! Uiteraard bleven we ook zeer actief op het gebied van de sportquads zoals met name de Yamaha Raptor.

De ruimte werd zodoende te klein en een verdiepingsvloer moest uitkomst bieden. Boven werden de jong gebruikte sportquads getoond, beneden de nieuwe quads van Polaris en TGB in combinatie met een werkplaats en magazijn. Na enkele jaren hard te hebben gewerkt was het tijd voor uitbreiding. Op het industrieterrein in Loon op Zand kwam een pand vrij van circa 500m2 waar we de jaren daarna onze verwachtte groei konden voorzetten. In 2014 verhuisden we dan ook enkele meters verderop naar De Hoogt 23 in Loon op Zand.

Polaris bood ons in die tijd de mogelijkheid om naast de ATV modellen ook de Polaris RZR (side by side) modellen te gaan verkopen. Prachtige machines die klanten de mogelijkheid boden om samen plezier te beleven als nooit tevoren! De werkplaats werd uitgebreid naar 4 werkplekken en ook de eerste vaste monteurs kwam in dienst van het bedrijf. Vol ambitie gingen wij de toekomst tegemoet met een prachtig aantal modellen in de showroom.

Het merk Polaris timmerde hard aan de weg in Europa, ze openden een fabriek in Polen, creëerden een centraal magazijn in Antwerpen en breidden tegelijkertijd het modellen gamma met typegoedkeuring voor de openbare weg uit. Dat was dan ook goed te merken in onze showroom, want steeds meer klanten wisten het merk Polaris en onze winkel in Loon op Zand te vinden.

Deze groei werd extra versterkt toen we benaderd werden om het dealerschap van CAN-AM toe te voegen aan ons bedrijf. Het merk Can-Am wordt gedragen door een breed publiek in Europa, mede door het zeer complete assortiment.

In 2020 hebben wij een nieuw pand betrokken aan de Hoogt in Loon op Zand, een prachtig modern pand met grote showroom en uitgebreide werkplaats.

U bent dan ook van harte welkom in onze showroom aan de Hoogt 33 in Loon op Zand

Vriendelijke Groet,

 

Bart de Jongh
Eigenaar Quadwereld.nl

Ons aanbod

Nieuwe quads
Als dealer van de merken Polaris en Can-Am beschikken wij over de juiste kennis dankzij producttrainingen, maar zijn we ook op technisch vlak altijd op de hoogte van de nieuwste product eigenschappen. Een nauwe samenwerking met de verschillende importeurs maakt het mogelijk om iedere klant naar 100% tevredenheid te helpen.
Naast deze merken zijn wij tevens in de gelegenheid om voor de meeste A merken u te voorzien van Voertuigen, onderdelen en service. Zo zijn wij subdealer van de volgende merken; Yamaha, Suzuki, KTM, Honda en Kawasaki.

In onze showroom treft u een ruime selectie van alle eerder genoemde merken aan. Voor een actueel aanbod van voertuigen klikt u op één van onderstaande links.

Aanbod nieuwe quads →
Aanbod nieuwe Side-by-sides →

Jong gebruikte quads
Wij zijn zeer nauwkeurig in het aanbieden van ‘jong gebruikte’ Quads en ATVs en beschikken alléén over de kwaliteitsmachines. Op al onze quads wordt volledige garantie gegeven, zodat u als koper geen enkel risico loopt!

De kunst van onze Quads en ATVs is dat deze machines zichtbaar afkomstig zijn van echte liefhebbers, die puur als hobby zijn bereden en grondig zijn onderhouden. Dit is niet alleen zichtbaar aan de carrosserie, maar ook aan de perfecte staat van het motorblok en andere onderdelen! Er kan oprecht gezegd worden dat deze machines in absolute nieuwstaat zijn en bij een eerste bezoek, zult u dat direct waarnemen.

Het voordeel van Barts Powersports is dat wij continu beschikken over de juiste kennis en middelen om u als klant te informeren en te voorzien in uw specifieke wensen. Wij zijn bekend met de trends en ontwikkelingen, en beter nog, in staat om hierop in te spelen.

Onderhoud
Of u nou een nieuwe quad bij ons heeft aangeschaft of een jong gebruikt exemplaar, wij zijn als geen ander in staat om u ook op technisch vlak te ondersteunen. Dankzij vakkundige monteurs en een modern uitgeruste werkplaats is uw quad of buggy in goede handen. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden neemt u het beste even een kijkje op onze onderhouds pagina……
Lees verder →

Back to top