Evenementen en nieuws

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alentejo Rally

29 september 2018 - 6 oktober 2018

€1775

De Alentejo Rally is een 100% offroad endurorally voor de gevorderde rijder. Geen lange dagafstanden, maar wel mooie spectaculaire specials en verbindingsroutes die je de mooiste stukken laten zien van de zeer dunbevolkte provincie Alentejo.

• Voor de gevorderde rijder
• Leren navigeren met je papieren roadbook
• Overnachten in zeer goede hotels
• Hobbyklasse kun je navigeren met Tripy (digitale roadbook)
• Rallyklasse met perfect kloppend papieren roadbook

Wil je leren navigeren met je papieren roadbook, maak je borst dan maar nat want Leppink Adventure houdt niet van snelle saaie stukken of onnatuurlijke proeven.  Het is meer jij tegen de natuur, dat maakt het rijden en navigeren tot een sport en zelfs met de Tripy (digitaal roadbook) zul je soms je verstand moeten gebruiken om via het struikgewas of heftige hellingen weer op het juiste pad uit te komen.
De Alentejo provincie is een zeer geschikte omgeving om een rally te organiseren. Er wonen weinig mensen, maar er zijn zoveel offroad paden dat je er 10 jaar kunt rijden zonder over hetzelfde pad te komen. Op extreme hellingen tussen de eucalyptusbomen is het ongelofelijk mooi rijden! De route brengt je door kurkeikbossen en soms waan jij je in Afrika. Tijdens de Alentejo Rally is het volop genieten  in deze prachtige provincie in Portugal!

Gegevens

Begin:
29 september 2018
Einde:
6 oktober 2018
Kosten:
€1775
Evenement Categorie:
Site:
https://www.leppinkadventure.nl/alentejo-rally

Locatie

Portugal

Organisator

Leppink Adventure
Telefoon:
0031 651 310 138
Bekijk de site van Organisator
Back to top